| Жалобы на админов сервера |
| @)(otnik | Дата: Среда, 19.08.2009, 16:20 | Сообщение # 1 |
Статус: 
| Если у вас есть жалоба на одного из админов на сервере, пишите сюда, все жалобы будут розглядаться 1. Ник админа на которога жалоба 2. Причина жалобы (указать за што жалуэтесь) 3. ДЕмки с игры (где указано админ нарушает вашы права) Если вина админа будет доказана, он будет снят з админства. Жалобы на администрацию сайта: @)(otnik, KOT и PekpyT не принимаються, такие заявки будут сразу удалены
|
| |
| |
|
| QUARD_Lie | Дата: Четверг, 05.08.2010, 19:03 | Сообщение # 2 |
|
Статус: 
| 1.Alex~andr 2.Грали Емір, він викінув голосовку на 3 мапи(кстаті дуже часто міняє мапи без голосовки, про це всі знають, ну і коли я писав на одному блозі про п'я ного адміна, то це про нього, голосування не відбулось, він сам взяв поміняв мапу на даст. Мапа даст: Я: піддріла тебе хтось просив мапу міняти? Він: єбало лошара. Я: це ти лошара: Він: ТИ вже мене заєбав. Він: хочеш я тобі в рот дам? Він: лох Мені бан за "ЛОХ - образа адміна. Парні він вже половину сервака достав, я не брешу нада буде дам демо подивитесь. 3.http://depositfiles.com/files/l9xrs9zcm
Сообщение отредактировал QUARD_Lie - Четверг, 05.08.2010, 19:04 |
| |
| |
|
| @)(otnik | Дата: Четверг, 05.08.2010, 20:12 | Сообщение # 3 |
Статус: 
| Quote Я: піддріла тебе хтось просив мапу міняти? Після такого жалоба прийматися не буде, якби ти написав: Для чого ти поміняв карту, а тоді да, а так не
|
| |
| |
|
| QUARD_Lie | Дата: Четверг, 05.08.2010, 20:23 | Сообщение # 4 |
|
Статус: 
| Андрюха в тебе совість є? Одне моє слово проти того всього шо сказав він? Добавлено (05.08.2010, 20:23) --------------------------------------------- Андрій, тобі вже не раз доходили дорікання на нього. Твоє право робити з ним шо хочеш, але дати бан на 7 днів за те, чого я не робив не правильно і подурному. Якщо ти його підтримуєш і вважаєш його правим, тоді мені більше нема шо робити на вашому сервері, хоча дуже прикро. В мою сторону не було банів за чіти, за мати на адмінів, бо я не бидло якесь. Мене поважають на сервері так само як я поважаю інших гравців. Але оставити оце просто так... Мені дуже обідно!
|
| |
| |
|
| KOT | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:16 | Сообщение # 5 |
|
Статус: 
| QUARD_Lie, розбанений
|
| |
| |
|
| Sanbok | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:17 | Сообщение # 6 |
|
Статус: 
| Ти багато чого там не дописав у своъй жалоби
|
| |
| |
|
| Sanbok | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:23 | Сообщение # 7 |
|
Статус: 
| И карту я поминяв писля голосования QUARD_Lie
|
| |
| |
|
| Sanbok | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:23 | Сообщение # 8 |
|
Статус: 
| KOT, ---Ти опять не прав !
|
| |
| |
|
| Sanbok | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:29 | Сообщение # 9 |
|
Статус: 
| @)(otnik, ---що нада зробить? Скильки часу потрибно бути админом щоб нихто бильше не розбанював тих кого забанив один!Принайми за образи ! То давайте я в чати буду писати на всих пидараси и шо...А вин шей на админа -В нас шо сервер клоунив? Вин жеж чмо специально так, вин знав що так неможна писати,и всеривно написав!!! KOT---що цей тип- Вин шо якийсь особенний---я тоби скажу хто вин-Лох если так пише в чати на админа,а ти покриваеш його.
Сообщение отредактировал Sanbok - Четверг, 05.08.2010, 22:30 |
| |
| |
|
| QUARD_Lie | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:31 | Сообщение # 10 |
|
Статус: 
| Передивись демо і подивись хто кого ЛОхом обізвав!
|
| |
| |
|
| Sanbok | Дата: Четверг, 05.08.2010, 22:37 | Сообщение # 11 |
|
Статус: 
| QUARD_Lie, -ne puwu meni bilbwe nikolu bo tu mene realbno dostaB
|
| |
| |
|
| QUARD_Lie | Дата: Пятница, 06.08.2010, 14:44 | Сообщение # 12 |
|
Статус: 
| Ну во, після вчорашнього поняв шо нехер до нього обзиватися і ваще забити болт. Ну жертва аборта є жертва аборта. Сьогодні він дає бан по лічній образі. Алекс тепер лічно до тебе! Ти на природу пожалійся, а не намене! Ти знаєш чим відрізняється доросла людина від малолєтки? Адекватом, а ти неадекват. Може полічишся, в нас дурка є для таких як ти, ми можем тебе записати! Хочеш зроботи голосовку стосовно довічного бану, ок, тільки давай двоє там будем і хай парні рішать? Я не проти! Я пам'ятаю, коли тільки почав грати на серваку, ти ше тоді адміном не був, на той час нормальним пацаном був, а ким ти став! Бидло вот і все.
|
| |
| |
|
| Intern | Дата: Суббота, 07.08.2010, 18:07 | Сообщение # 13 |
|
Статус: 
| Вспомнив случай,опять з участью QUARD_Lie )) На nuke грали,тоді ше Халика забанили за шось, QUARD_Lie спитав за шо бан по мікрофону,в відповідь на це Александр такі мати по мікрофону видав шо я чуть зі стульчика не звалився зі сміху При чому майже не по темі
Сообщение отредактировал Intern - Суббота, 07.08.2010, 18:10 |
| |
| |
|
| IIogoHok | Дата: Среда, 11.08.2010, 01:39 | Сообщение # 14 |
|
Статус: 
| Так тут шо предатор, шо александр, гонять собі бєса, мають права адмінів і кідають понти!!! вони можють просто так дати бан, бо подихають як мясо, можуть матом покрити, але у відповідь матів не можна сказати, бо забанять....декілька раз замічали як предатор ночю бігає с чітом... і він сразу бан давав якшо йому намікнеш за чіт.....кароче вам тут рішати......але таких тіпів ставити адмінами не можна...це моя думка. Чогось коли на мене були нарікання ніби я чіт, КОТ і МАРЯНА попросили демки і подивились за мною і потім попросили вибачення, а ці 2-а унікали після того як запитаєш за шо бан чи кік починають ругатись матом і лялякати ЧІТ ОФФ, ці угрози такі банальні просто ппц!!!=) якшо є підозра, так сядь в спекти понаблюдай, послухай, а нє без всяких аргументів давати бани і кіки...це ж пєчаль ппц!
|
| |
| |
|
| Vik | Дата: Среда, 11.08.2010, 08:54 | Сообщение # 15 |
|
Статус: 
| Quote (@)(otnik) 3. ДЕмки с игры (где указано админ нарушает вашы права)
|
| |
| |